Epok i graven gången är

Nu var det slut för den här gången.

Nu har jag lämnat N. Lämnat N i fred, men framför allt med sorg. Vi hade många fina stunder tillsammans. Jag ska försöka få ihop en intervju med min favoritstockholmare så ska även han få ge sin syn på saken.

Eventuellt kommer det dyka upp en ny blogg inom kort. Men jag behöver lite inspiration, lite tips på vad bloggen kan handla om.

På återseende.

Fem dagar kvar

Nu är det bara fem dagar kvar som N:s sambo. Vi får se hur mycket vi kommer att kunna umgås, lite jobb i skolan och sånt kan ställa saker och ting i vägen. Jag har dessutom drabbats av en av de värsta förkylningarna som någonsin har sett solens ljus. Kanske kan jag smitta N, och därmed få ett par mysiga sjukkvällar mitt i veckan. Filt-och-film-grejen.

Men N blir nog inte sjuk. Han är duktig på att äta grönsaker och sånt. Jag och en brud hade gått iväg för att köpa kaffe. N bad mig fixa en morot. Tjejen på caféet tyckte det var en så sjuk fråga (jag håller med, vadå, en morot?) så jag fick en gratis. Hon skalade och delade den.

En delad morot
En delad morot

En helg utan N

Närmast väntar en helg utan sällskap av N. Jag ska åka till sydligare breddgrader. Jag ser det lite som en försöksperiod inför vad som komma skall – den ofrånkomliga separationen nästa helg.

RSS 2.0